Siivous Hämeenlinna

Siivous Hämeenlinnna helposti netistä – Tilaa kotisiivous Hämeenlinna

Yrittäjänä toimii Johanna

Kotiavut Hämeenlinna

Siivous Hämeenlinna

 

Yrittäjänä toimii Johanna

Voit ensin tutustua toimintaohjeisiin. Kun kirjaudut palveluun, löydät yrittäjien esittelyt ja vapaat ajat. Voit myös jättää helposti soittopyynnön yrittäjälle. Kun olet tutustunut yrittäjään, varaaminen onnistuu helposti ja turvallisesti. Käytössäsi on monia maksutapoja, kuten verkkopankki, maksukortti tai MobilePay.

Voit kertoa tarkemmat ohjeet Hämeenlinnan yrittäjälle ensimmäisen käynnin yhteydessä. Voit myös lähettää yrittäjälle yhteydenottopyynnön ja keskustella puhelimitse etukäteen palvelutarpeistasi. 

Tutustu myös Kotiavut.fi -esitteeseen, josta löydät ohjeet palvelun käyttöön.

Siivous Hämeenlinna – palvelut

HUOMIO! Johannalla on -10% kertaluonteinen tarjous 3-4 tunnin kotisiivoukseen!

Yrittäjät Hämeenlinnassa

Yrittäjänä toimii Johanna. Kirjautumalla palveluun, voit nähdä yrittäjän tiedot, valokuvat ja esittelyn ja tilausehdot. Palveluun kirjautuminen ei edellytä tilaamista.

Hinta alk.

42 €/h

Palveluiden hinta kotitalousvähennyksen jälkeen 16,80 €/h. Asiakkaalta ei veloiteta muita kuluja.

Asiakastyytyväisyys

Kaikki yrittäjäarvostelut

Kaikki arvostelut

4,7/5

Kaikkien asiakkaiden arvostelujen keskiarvo

Lähetä yrittäjälle soittopyyntö

Haluatko jättää yrittäjälle soittopyynnön? Kirjautumalla palveluun, voit helposti lähettää yrittäjälle yhteydenottopyynnön ja varauskyselyn. Näin voit ensin keskustella yrittäjän kanssa puhelimitse palvelutarpeistasi ja tehdä sen jälkeen haluamasi varauksen.

Voit jättää soittopyynnön yrittäjälle vaikkapa silloin, kun olet epävarma tilattavan siivouksen kestosta tai haluat keskustella palvelun sisällöstä.

Saat lisätietoa myös lähettämällä sähköpostia osoitteeseen [email protected]

  • Kirjaudu ja valitse oma alueesi
  • Valitse Varauskysely ja yhteydenottopyyntö
  • Tutustu yrittäjän esittelyyn 
  • Lähetä yhteydenottopyyntö yrittäjälle

Toimintamalli lyhyesti

Siivous- ja kotipalvelut voivat sisältää toiveesi mukaan eri työtehtäviä ja luonnollisesti tilatun työn kesto ja asunnon koko vaikuttavat siihen, miten paljon työtehtäviä ehtii toteuttaa.

Asiakas maksaa palvelun yrittäjälle varausta tehdessään, käytössäsi on useita maksutapoja kuten verkkopankki ja maksukortti. Maksunvälittäjänä toimii Paytrail Oyj. Maksun jälkeen sinulle toimitetaan sähköpostiin kuitti varauksesta ja yrittäjän tilausehdot. Asiakas voi varata myös toistuvan palvelun eli tehdä säännöllisen varauksen. Tällöin yrittäjän varauskalenteriin tehdään useita varauksia ja jokainen yksittäinen varaus vahvistetaan erikseen. Toistuvassa palvelussa yksittäinen varaus veloitetaan asiakkaan maksukortilta varausta edeltävänä päivänä.

Siivous- ja kotipalvelun tuntihinta on edullinen ja asiakkaalta ei veloiteta muita kuluja. Voit vähentää palvelun hinnasta osan verotuksessasi kotitalousvähennyksenä . Voit tilata siivous- ja kotipalvelua myös vanhempiesi, isovanhempiesi tai appivanhempiesi kotiin ja saada myös siitä kotitalousvähennyksen.

Yrittäjät ja palvelut

Voit tilata yrittäjiltä kotisiivousta ja muuta kotipalvelua. Palvelu ostetaan tuntiperusteisesti ja se voi sisältää toiveesi mukaan eri työtehtäviä. Tilatun työn kesto ja asunnon koko vaikuttavat siihen, miten paljon työtehtäviä ehditään toteuttaa.

Yrittäjä Johanna

Asiakastyytyväisyys on Johannalle ykkösasia ja hän suhtautuu kiitollisesti kaikkeen palautteeseen. Johanna tekee työtä arkijärjellä, eikä karsasta hankaliakaan siivouskohteita. Myös muut kotityöt hoituvat hyvin sisällä ja ulkona, rakennus- ja remontointitöitä lukuun ottamatta.

Muutto- ja loppusiivous

Tarvittavaa aikaa on usein vaikea arvioida etukäteen. Tästä syystä on hyvä keskustella yrittäjän kanssa etukäteen. Voit lähettää yrittäjälle soittopyynnön ja hän ottaa sinuun mahdollisimman pikaisesti yhteyttä.

Muut kotipalvelut

Voit tilata yrittäjältä siivouksen lisäksi myös muuta kotipalvelua. Laajin Kotiavut Plus -palvelu räätälöidään asiakkaan tarpeen mukaan ja siihen sisältyy yrittäjän tekemä puhelinkartoitus.

Säännöllinen varaus

Voit sopia yrittäjän kanssa säännöllisestä varauksesta helposti ja ilman pitkää sitoutumista. Varaukset maksetaan helposti yksitellen. Voit milloin tahansa keskeyttää säännöllisen varauksen.

Siivous Hämeenlinna

Usein kysytyt kysymykset

Miten saan tarkempaa tietoa siivous Hämeenlinna yrittäjistä?

Kun kirjaudut palveluun, voit nähdä Hämeenlinnan yrittäjien tarkemmat esittelyt, palvelujen hinnat ja sisällöt. Tunnusten luominen ei edellytä tilaamista. Voit myös keskustella ennen tilamista yrittäjän kanssa lähettämällä helposti soittopyynnön.

Paljonko kotisiivous Hämeenlinna palvelu maksaa?

Kotisiivous Hämeenlinna palvelun tuntihinta on alkaen 42 euroa. Tämä tuntihinta on kokonaishinta ja asiakkaalta ei veloiteta piilokuluja. Voit vähentää osan maksusta kotitalousvähennyksenä, sinulle toimitetaan vuodenvaihteen jälkeen tarvittavat tiedot kotitalousvähennyksen hakemista varten. Siivouspalvelu Hämeenlinna hinnat voivat vaihdella yrittäjien mukaan.

Kuinka nopeasti siivous Hämeenlinna palvelun voi tilata?

Usein siivouspalvelun voi tilata nopeasikin lähipäiville. Löydät yrittäjien ajantasaisen varauskalenterin kirjautumalla kotiavut.fi -palveluun. Mikäli palvelussa ei ole varattavissa sinulle sopivaa aikaa, sinun kannattaa silti lähettää helposti Hämeenlinnan yrittäjälle soittopyyntö tai tehdä erillinen varauskysely. Näin on usein mahdollista löytää sinulle sopiva palvelu.

Mitä kotisiivous Hämeenlinna sisältää?

Kotisiivous Hämeenlinna palveluun kuuluu seuraavia työtehtäviä: pölyjen pyyhintä, lattioiden imurointi ja pesu, wc-tilojen puhdistus, keittiön ja kylpyhuoneen pintojen puhdistus. Siivous Hämeenlinna palvelu voi sisältää myös muita työtehtäviä ja lisäpalveluita asiakkaan tarpeiden mukaan.  Siivouspalvelu Hämeenlinna ostetaan tuntiperusteisesti, joten tilatun palvelun kesto ja asunnon koko vaikuttavat siihen, miten paljon työtehtäviä yrittäjä ehtii tehdä. Yleensä 3-4 tunnin palvelu riittää kattavaan siivoukseen.

Voinko tilata ikkunanpesu Hämeenlinna palvelua?

Kyllä voit. Ikkunanpesu Hämeenlinna palvelu sisältää ikkunoiden lasipintojen, välien ja -puitteiden huolellisen puhdistuksen. Ikkunoiden pesuun käytettävät välineet ja aineet ovat yrittäjän toimittamia. Huomaathan, että palvelu ei kata korkeita ikkunoita, joihin pääsy vaatii erityistä telineiden tai tikapuiden käyttöä. Jatkovarsi on käytettävissä tarpeen mukaan. Yhden normaalikokoisen ikkunan puhdistamiseen varaa noin 20-30 minuuttia.

 
 
Voinko tehdä säännöllisen varauksen?

Kyllä voit tehdä yrittäjälle säännöllisen varauksen eli toistuvan palvelun. Tällöin yrittäjän varauskalenteriin tehdään useita varauksia ja jokainen yksittäinen varaus vahvistetaan erikseen. Toistuvassa palvelussa yksittäinen varaus veloitetaan asiakkaan maksukortilta varausta edeltävänä päivänä. Asiakkaalle toimitetaan kunkin maksun yhteydessä kuitti maksusta ja yrittäjän tilausehdot. Saat lisätietoa lähettämällä sähköpostia osoitteeseen [email protected]

Mitä jos en ole tyytyväinen palveluun?

Jos et ole tyytyväinen yrittäjän tarjoaman Siivouspalvelut Hämeenlinna palvelun sisältöön, voit ilmoittaa siitä suoraan Hämeenlinnan yrittäjille viimeistään kaksi (2) vuorokautta palvelun suoritusajankohdan jälkeen.

Asiakastyytyväisyys on ensiarvoisen tärkeää, ja palvelu kerää aktiivisesti asiakaspalautetta varmistaakseen korkean laadun ja luotettavuuden.

Ajankohtaista

Lähetä meille viesti tai kysymys

Olemme sinuun yhteydessä mahdollisimman nopeasti.

Lähetä soittopyyntö alueesi yrittäjälle

Alueesi yrittäjä on sinuun seuraavaksi yhteydessä puhelimitse.

Huom. Voit lähettää soittopyynnön yrittäjälle helposti myös luomalla tunnukset palveluun. Rekisteröityminen on helppoa, täytä vain yhteystietosi. Tunnusten luominen ei sido tilaamaan ja emme lähetä suurta määrää markkinointiviestejä.

Tilaa alueesi yrittäjien esittely sähköpostiisi

Lähetämme sinulle sähköpostiin alueesi yrittäjien esittelyt.

Nopeimmin saat tietoa alueesi yrittäjistä luomalla tunnukset palveluun. Rekisteröityminen on helppoa, täytä vain yhteystietosi. Tunnusten luominen ei sido tilaamaan ja emme lähetä suurta määrää markkinointiviestejä.

Tilaa esite