Johanna on empaattinen auttaja kodin askareisiin

maalis 1, 2024 | Ajankohtaista Hämeenlinna | 0 Kommenttia

Johanna on hämeenlinnalainen yrittäjä ja perheenäiti. Hänellä on taustallaan sairaanhoitajan, ammatillisen opettajan ja lyhytterapeutin koulutus. Yrittäjänä Johanna on toiminut jo vuodesta 2016. Hän tekee nykyään myös siivous- ja kotipalvelutyötä kotitalouksissa.

Asiakastyytyväisyys on Johannalle ensisijaisen tärkeää, ja hän arvostaakin kaikkea saamaansa palautetta. Johanna tekee työtään arkijärjellä ja suhtautuu avoimesti myös haastaviin siivouskohteisiin. Lisäksi hän huolehtii muista kotitöistä niin sisä- kuin ulkotiloissakin, lukuun ottamatta rakennus- ja remontointitöitä. Kysy lisää!

Johannan palveluihin kuuluu
– kotisiivous Hämeenlinna
– ikkunanpesu Hämeenlinna

Voit ottaa yhteyttä häneen soittamalla tai lähettämällä viestiä, ja hän kertoo mielellään lisää palveluistaan ja työskentelystään. Vaikka hän ei aina pysty vastaamaan heti, hän varmistaa, että ottaa yhteyttä takaisin mahdollisimman pian.

Kun tilaat kotisiivousta tai ikkunanpesua Johannalta, voit luottaa hänen huolelliseen työskentelyynsä. Johanna pyrkii aina parhaansa mukaan huomioimaan asiakkaan tarpeet.

Siivous Hämeenlinna – rohkeasti yhteyttä ja varaa aikasi Johannalta!

Lähetä meille viesti tai kysymys

Olemme sinuun yhteydessä mahdollisimman nopeasti.

Lähetä soittopyyntö alueesi yrittäjälle

Alueesi yrittäjä on sinuun seuraavaksi yhteydessä puhelimitse.

Huom. Voit lähettää soittopyynnön yrittäjälle helposti myös luomalla tunnukset palveluun. Rekisteröityminen on helppoa, täytä vain yhteystietosi. Tunnusten luominen ei sido tilaamaan ja emme lähetä suurta määrää markkinointiviestejä.

Tilaa alueesi yrittäjien esittely sähköpostiisi

Lähetämme sinulle sähköpostiin alueesi yrittäjien esittelyt.

Nopeimmin saat tietoa alueesi yrittäjistä luomalla tunnukset palveluun. Rekisteröityminen on helppoa, täytä vain yhteystietosi. Tunnusten luominen ei sido tilaamaan ja emme lähetä suurta määrää markkinointiviestejä.

Tilaa esite