Hämeenlinnan Kotiavut avuksi arkeen tai juhlaan

touko 31, 2024 | Ajankohtaista Hämeenlinna | 0 Kommenttia

Kesä on juhlan aikaa! On valmistujaisia, häitä ja muita kesäisiä juhlia. Juhlien järjestäminen itsessään vie paljon aikaa ja energiaa, niin ihanaa, kuin se onkin. Juhlia ennen olisi kuitenkin hyvä hoitaa myös perusteellisempi siivous ja ikkunanpesu.

Hämeenlinnan siivouspalvelut ovat apunasi kesän juhlissa, arjen lisäksi! Voit halutessasi varata molemmat palvelut samalta yrittäjältä:

– kotisiivous Hämeenlinna
– ikkunanpesu Hämeenlinna

Tiestkö, että voit varata myös säännöllistä siivousta Hämeenlinnassa? Palvelu on hyvin joustava ja alustavia varauksia voi helposti muuttaa tarvittaessa. Säännöllisellä varauksella varmistat, että saat siivousta silloinkin, kun varauskalenterit täyttyvät.

Siivous Hämeenlinna – tervetuloa tutustumaan!

Lähetä meille viesti tai kysymys

Olemme sinuun yhteydessä mahdollisimman nopeasti.

Lähetä soittopyyntö alueesi yrittäjälle

Alueesi yrittäjä on sinuun seuraavaksi yhteydessä puhelimitse.

Huom. Voit lähettää soittopyynnön yrittäjälle helposti myös luomalla tunnukset palveluun. Rekisteröityminen on helppoa, täytä vain yhteystietosi. Tunnusten luominen ei sido tilaamaan ja emme lähetä suurta määrää markkinointiviestejä.

Tilaa alueesi yrittäjien esittely sähköpostiisi

Lähetämme sinulle sähköpostiin alueesi yrittäjien esittelyt.

Nopeimmin saat tietoa alueesi yrittäjistä luomalla tunnukset palveluun. Rekisteröityminen on helppoa, täytä vain yhteystietosi. Tunnusten luominen ei sido tilaamaan ja emme lähetä suurta määrää markkinointiviestejä.

Tilaa esite