Lisätulo yrittäjälle kotipalvelutyöllä

Lisätulo yrittäjälle

Lisätulo yrittäjälle Kotiavut.fi-verkkokaupan kautta. Tarjoamme yrittäjälle uusia asiakkaita ja myyntiä oman tarpeen mukaan. Sinulla ei ole kiinteitä kuluja tai aloitusmaksuja. Voi vapaasti päättää itse, paljonko ja milloin tarjoat kotipalvelua.

Voit valita täysin vapaasti ne ajankohdat, milloin otat kotipalvelutyötä vastaan. Voit siis huomioida yritystoimintasi kausivaihtelut ja hiljaisemmat ajat. Saat käyttöösi oman sähköisen kalenterin, johon voit merkitä vapaita aikoja. Toimintamalli ei rajoita sinun yritystoimintaasi.

Yhtä lailla voit toimia sivutoimisena yrittäjänä, tutustu tarkemmin tästä.

Avaimet käteen toimintamalli

Toimintamalli on sinulle huoleton ja voit sen räätälöidä tarpeesi mukaan. Saat käyttöösi verkkokaupan ja maksunvälityspalvelut, sähköisen varausjärjestelmän, markkinoinnin sekä muut tukipalvelut. Voit itse päättää, mitä palveluita tarjoat ja millä hinnalla. Asiakkaat voivat tilata sinulta palvelua silloin, kun se sinulle sopii.

Sinun ei tarvitse laskuttaa, sillä asiakkaiden maksut tilitetään sinulle automaattisesti. Toimintamalli ei rajoita yritystoimintaasi ja voit hankkia asiakkaita silloin, kun se sinulle parhaiten sopii.

Hyvät lisätulot yrittäjälle

Toimintamalli mahdollistaa sinulle hyvät lisäansiot. Hinnoittelut itse tarjoamasi palvelut ja maksat meille palvelumaksua vain toteutuneista tilauksista. Palvelumaksu peritään vain toteutuneista ja asiakkaan maksamista tilauksista. Mikäli varaus perutaan, palautamme palvelumaksun sinulle.

Sevalian palvelumaksu on sinulle reilu ja emme peri mitään kiinteitä kuluja tai aloitusmaksua.

Saat tarkempaa tietoa lähettämällä meille viestiä.

Miten toimii käytännössä

Saat käyttöösi oman sähköisen kalenterin, johon voit lisää sinulle sopivat vapaat ajat myös iltaisin ja viikonloppuisin. Asiakkaat voivat varata sopivan ajan sinun kalenteristasi ja maksaa palvelun samalla sinulle. Käytössä on useita sähköisiä maksutapoja, kuten esim. verkkopankki, maksukortti tai MobilePay. Sinulla ei ole luottotappioriskiä, sillä asiakas maksaa palvelun sinulle etukäteen. Voit sopia asiakkaan kanssa myös säännöllisestä varauksesta joustavasti.

Toimintamallimme sopii moniin tilanteisiin ja siihen ei tarvitse sitoutua. Kukin ottaa vastaan kotipalvelutyötä oman tarpeensa ja elämäntilanteensa mukaan. Sinä päätät itse.

Olen kiinnostunut toiminnnasta, miten toimitaan seuraavaksi?

Voit tilata esitteen tai lähetättää hakemuksen. Voit myös lähettää meille sähköpostia, niin kerromme toimintamallista lisää. Sinun kannattaa olla yhteydessä vaikka meillä ei tällä hetkellä ole toimintaaa sinun alueellasi, voimme nopeasti laajentaa toiminta-aluetta.

Yrittäjä esittelyt

USEIN KYSYTYT KYSYMYKSET

Liittyykö toimintamalliin kiinteitä kuuluja tai aloitusmaksuja?

Emme peri mitään kiinteitä kuluja tai aloitusmaksuja. Maksat Sevalialle palvelunmaksun vain toteutuneesta myynnistä. Mikäli sinulla ei ole myyntiä, sinulla ei ole myöskään kustannuksia. Mikäli asiakas peruu varauksen ja palautat maksun asiakkaalle, myös palvelumaksu palautetaan sinulle.

Rajoittaako toimintamalli nykyistä yritystoimintaani?

Ei rajoita. Voit sovittaa kotipalvelutyön omaan yritystoimintaan tarpeesi mukaan.

Edellyttääkö sitoutumista?

Sinun ei tarvitse sitoutua tiettyyn tuntimäärää, vaan voit merkitä sähköiseen kalenteriin vapaita aikoja tarpeesi mukaan.

Milllaisia palveluita voin tarjota?

Tällä hetkellä suosituimmat palvelut ovat normaaleja kodin ylläpitosiivouksia. Yhtä lailla voi tarjota vaikkapa kotitalkkaripalvelua. Asiakkaat tilaavat palvelun tuntiperusteisesti ja yleensä kerrallaan 2-4 tuntia. Sinä päätät itse, mitä palveluita tarjoat asiakkaille.

Millainen koulutus pitää olla?

Emme edellytä tiettyä koulutusta, riittää että hallitset hyvin tarjoamasi palvelut.

Miten kirjanpito toimii?

Saat tarvittavat raportit järjestelmästämme kirjanpitoa varten.

Miten palvelut hinnoitellaan?

Hinnoittelet itse tarjoamasi palvelut. Eri palveluiden tuntihinnat voivat vaihdella. Luonnollisesti palvelun hinta vaikuttaa tilausmäärin.

Voinko tarjota vanhuspalvelua?

Kyllä voit tarjota palvelua myös vanhuksille. Usein myös lapset tilaavat palvelua vanhemmilleen ja hyödyntävät kotitalousvähennyksen. Tällä hetkellä ei ole mahdollista tarjota arvonlisäverotonta palvelua, mutta tämäkin on tarpeen tullen mahdollista myöhemmin.

Huomioithan, että palvelu ei tällä hetkellä sisällä mitään hoivapalvelua eikä myöskään avustamista liikkumisessa, syömisessä tai pukeutumisessa.

Kotiavut.fi ei toimi minun alueella, kannattaako hakea?

Kyllä kannattaa, voimme nopeasti laajentaa palvelun uudelle paikkakunnalla. Ota rohkeasti yhteyttä, niin kerromme lisää.

Voinko toimia kokoaikaisena yrittäjänä?

Toimintamallimme mahdollistaa toiminnan laajentamisen kokoaikaiseksi. Yhtä lailla voit hankkia asiakkaita myös muualta tai perustaa kokonaan toisen alan yrityksen. Emme rajoita toimintaasi tai työntekoa.

Lähetä meille viesti tai kysymys

Olemme sinuun yhteydessä mahdollisimman nopeasti.

Lähetä soittopyyntö alueesi yrittäjälle

Alueesi yrittäjä on sinuun seuraavaksi yhteydessä puhelimitse.

Huom. Voit lähettää yhteydenottopyynnön ja varauskyselyn yrittäjälle helposti myös luomalla tunnukset ja kirjautumalla palveluun.

Tilaa alueesi yrittäjien esittely sähköpostiisi

Lähetämme sinulle sähköpostiin alueesi yrittäjien esittelyt. Voit tämän jälkeen halutessasi lähettää myös soittopyynnön yrittäjälle.

Löydät oman alueesi yrittäjien esittelyt myös luomalla tunnukset palveluun.

Tilaa esite