Lisätulo sivutoimisena yrittäjänä palkkatyön, eläkkeen tai opiskelun ohessa

Vapaa tapa saada asiakkaita ja lisäansioita

Tarjoamme sinulle helpon ja vapaan tavan tehdä kotipalvelutyötä sivutoimisena yrittäjänä. Voit tehdä kotipalvelutyötä palkkatyön, eläkkeen tai opiskelun ohessa.
Toimintamalli on pitkälti automatisoitu ja voit tehdä kotipalvelutyötä juuri silloin, kun se sinulle parhaiten sopii. Myös kirjapito ja taloushallinto hoituvat ilman byrokratiaa ja paperitöitä.

Toimintamalli sopii yhtä lailla päätoimiselle yrittäjälle, tutustu tarkemmin tästä.

Avaimet käteen toimintamalli

Toimintamalli on sinulle huoleton ja voit sen räätälöidä tarpeesi mukaan. Saat käyttöösi verkkokaupan ja maksunvälityspalvelut, sähköisen varausjärjestelmän, markkinoinnin sekä muut tukipalvelut. Voit itse päättää, mitä palveluita tarjoat ja millä hinnalla. Asiakkaat voivat tilata sinulta palvelua silloin, kun se sinulle sopii.

Sivuotoiminen yrittäjyys on helppoa. On monia palveluita, jotka hoitavat puolestasi kirjanpidon, paperityöt sekä alv- ja veroilmoitukset edullisesti. He hoitavat puolestasi myös toiminimen perustamisilmoituksen. Toimintamallimme yhdistettynä kirjanpidon ja taloushallinnon palveluun tarjoaa sinulle tavan toimia yrittäjän ilman byrokratiaa ja paperitöitä.

Hyvät lisäansiot

Toimintamalli mahdollistaa sinulle hyvät lisäansiot. Hinnoittelut itse tarjoamasi palvelut ja maksat meille palvelumaksua vain toteutuneista tilauksista. Palvelumaksu peritään vain toteutuneista ja asiakkaan maksamista tilauksista. Mikäli varaus perutaan, palautamme palvelumaksun sinulle.

Sevalian palvelumaksu on sinulle reilu ja emme peri mitään kiinteitä kuluja tai aloitusmaksua. Meidän toimintamalli ja edullinen kirjanpidon palvelu tarjoaa sinulle kilpailukykyiset lisäansiot. Pienyrittäjänä voit hyödyntää myös arvonlisäveron alarajahuojennuksen ja saada sitä kautta enemmän rahaa käteen.

Saat tarkempaa tietoa lähettämällä meille viestiä.

Miten toimii käytännössä

Saat käyttöösi oman sähköisen kalenterin, johon voit lisää sinulle sopivat vapaat ajat myös iltaisin ja viikonloppuisin. Asiakkaat voivat varata sopivan ajan sinun kalenteristasi ja maksaa palvelun samalla sinulle. Käytössä on useita sähköisiä maksutapoja, kuten esim. verkkopankki, maksukortti tai MobilePay. Sinulla ei ole luottotappioriskiä, sillä asiakas maksaa palvelun sinulle etukäteen. Voit sopia asiakkaan kanssa myös säännöllisestä varauksesta joustavasti.

Toimintamallimme sopii moniin tilanteisiin ja siihen ei tarvitse sitoutua. Kukin ottaa vastaan kotipalvelutyötä oman tarpeensa ja elämäntilanteensa mukaan. Sinä päätät itse.

Olen kiinnostunut toiminnnasta, miten toimitaan seuraavaksi

Voit tilata esitteen tai lähetättää hakemuksen. Voit myös lähettää meille sähköpostia, niin kerromme toimintamallista lisää. Sinun kannattaa olla yhteydessä vaikka meillä ei tällä hetkellä ole toimintaaa sinun alueellasi, voimme nopeasti laajentaa toiminta-aluetta.

Yrittäjä esittelyt

USEIN KYSYTYT KYSYMYKSET

Liittyykö toimintamalliin kiinteitä kuuluja tai aloitus maksuja?

Emme peri mitään kiinteitä kuluja tai aloitusmaksuja. Maksat Sevalialle palvelunmaksun vain toteutuneesta myynnistä. Mikäli sinulla ei ole myyntiä, sinulla ei ole myöskään kustannuksia. Mikäli asiakas peruu varauksen ja palautat maksun asiakkaalle, myös palvelumaksu palautetaan sinulle.

Edellyttääkö sitoutumista?

Sinun ei tarvitse sitoutua tiettyyn tuntimäärää, vaan voit merkitä sähköiseen kalenteriin vapaita aikoja tarpeesi mukaan.

Millaisia kotipalveluita voin tarjota?

Tällä hetkellä suosituimmat palvelut ovat normaaleja kodin ylläpitosiivouksia. Yhtä lailla voit tarjota vaikkapa kotitalkkaripalvelua. Asiakkaat tilaavat palvelun tuntiperusteisesti ja yleensä kerrallaan 2-4 tuntia. Sinä päätät itse, mitä palveluita tarjoat asiakkaille.

Voinko tehdä töitä iltaisin tai viikonloppuisin?

Kyllä voi. Saat käyttöösi sähköisen kalenterin, johon voit merkitä sinulle sopivat ajankohdat..

Millainen koulutus pitää olla?

Emme edellytä tiettyä koulutusta, riittää että hallitset hyvin tarjoamasi palvelut.

Liittykö toimintaan paperityötä ja byrokratiaa?

Toimintamalli on pikälti automatisoitu ja sinä voit keskittyä tekemään kotipalvelutyötä silloin kun se sinulle sopii. Saat käyttöösi verkkokaupan ja maksunvälityspalvelut, sähköisen varausjärjestelmän, markkinoinnin sekä muut tukipalvelut.

On palveluita, jotka hoitavat puolestasi kirjanpidon, paperityöt sekä alv- ja veroilmoitukset edullisesti. He hoitavat puolestasi myös toiminimen perustamisilmoituksen. Toimintamallimme yhdistettynä kirjanpidon ja taloushallinnon palveluun tarjoaa sinulle tavan toimia yrittäjän ilman byrokratiaa ja paperitöitä.

Miten palvelut hinnoitellaan?

Hinnoittelet itse tarjoamasi palvelut. Eri palveluiden tuntihinnat voivat vaihdella. Luonnollisesti palvelun hinta vaikuttaa tilausmäärin.

Voinko toimia kokoaikaisena yrittäjänä?

Toimintamallimme mahdollistaa toiminnan laajentamisen kokoaikaiseksi. Yhtä lailla voit hankkia asiakkaita myös muualta tai perustaa kokonaan toisen alan yrityksen. Emme rajoita toimintaasi tai työntekoa.

Voinko tarjota vanhuspalvelua?

Kyllä voit tarjota palvelua myös vanhuksille ja usein myös lapset tilaavat palvelua vanhemmilleen ja hyödyntävät kotitalousvähennyksen. Tällä hetkellä ei ole mahdollista tarjota arvonlisäverotonta palvelua, mutta tämäkin on tarpeen tullen mahdollista myöhemmin. Huomioithan, että palvelu ei tällä hetkellä sisällä mitään hoivapalvelua eikä myöskään avustamista liikkumisessa, syömisessä tai pukeutumisessa.

Kotiavut.fi ei toimi sinun paikkakunnallasi, kannattaako hakea?

Kyllä kannattaa, voimme nopeasti laajentaa palvelun uudelle paikkakunnalla. Ota rohkeasti yhteyttä, niin kerromme lisää.

Lähetä meille viesti tai kysymys

Olemme sinuun yhteydessä mahdollisimman nopeasti.

Lähetä soittopyyntö alueesi yrittäjälle

Alueesi yrittäjä on sinuun seuraavaksi yhteydessä puhelimitse.

Huom. Voit lähettää soittopyynnön yrittäjälle helposti myös luomalla tunnukset palveluun. Rekisteröityminen on helppoa, täytä vain yhteystietosi. Tunnusten luominen ei sido tilaamaan ja emme lähetä suurta määrää markkinointiviestejä.

Tilaa alueesi yrittäjien esittely sähköpostiisi

Lähetämme sinulle sähköpostiin alueesi yrittäjien esittelyt.

Nopeimmin saat tietoa alueesi yrittäjistä luomalla tunnukset palveluun. Rekisteröityminen on helppoa, täytä vain yhteystietosi. Tunnusten luominen ei sido tilaamaan ja emme lähetä suurta määrää markkinointiviestejä.

Tilaa esite