Tommi on oululainen kirkkomuusikko ja hän on toiminut varsinaisen työnsä lisäksi myös Kotiavut-yrittäjänä vajaa vuoden verran. Hän tarjoaa siivouksia, ikkunanpesuja sekä kotitalkkaripalvelua. Se on hyvää vastapainoa ja Tommi auttaakin mielellään ihmisiä erilaisissa kotitöissä.

Hän on monitaituri ja hänen kädessään pysyy niin vasara, porakone ja kirves kuin imuri ja moppikin. Tommi on tehokas ja huolellinen, ja hän on saanut hyvää palautetta niin työnsä jäljestä, kuin miellyttävästä ja luotettavasta olemuksestaankin. Tommille onkin kertynyt jo säännöllisiä asiakkaita, kenen luona hän käy sovitusti. Myös muuttosiivoukset ovat tulleet hänelle tutuksi.

Kotiavut-yrittäjyys on Tommista joustavaa, sillä varauskalenteriin voi lisätä vapaita aikoja itse oman aikataulunsa mukaan. Tämä helpottaa töiden sovittamista yhteen. Asiakkaat varaavat ja maksavat varauksensa suoraan, mikä on kätevää. Näin ollen ei tarvitse miettiä, jääkö asiakkaalta lasku maksamatta.

Varauksista tulee aina ilmoitus, ja välillä asiakkaat lähettävät myös yhteydenottopyyntöjä. Kerran kuukaudessa tulee aina raportti, minkä saa näppärästi kirjanpitoon. Asiakkaideni palautteiden perusteella toimintamalli on helppo, selkeä ja nykyaikainen. Hinnoittelu on erittäin kilpailukykyinen, jopa edullinen.

Asiakaspalautetta:

*Hyvin meni, Tommi teki ahkerasti töitä, tilaamme jatkossakin palvelua.

*Uusi kotisiivous tilattu, erinomaista palvelua!

*Todella tyytyväinen, hyvä työn jälki ja Tommi on asiallinen ja luotettava. Ehdottomasti haluan jatkaa Tommin kanssa vakisiivouksia.

Lähetä meille viesti tai kysymys

Olemme sinuun yhteydessä mahdollisimman nopeasti.

Lähetä soittopyyntö alueesi yrittäjälle

Alueesi yrittäjä on sinuun seuraavaksi yhteydessä puhelimitse.

Huom. Voit lähettää soittopyynnön yrittäjälle helposti myös luomalla tunnukset palveluun. Rekisteröityminen on helppoa, täytä vain yhteystietosi. Tunnusten luominen ei sido tilaamaan ja emme lähetä suurta määrää markkinointiviestejä.

Tilaa alueesi yrittäjien esittely sähköpostiisi

Lähetämme sinulle sähköpostiin alueesi yrittäjien esittelyt.

Nopeimmin saat tietoa alueesi yrittäjistä luomalla tunnukset palveluun. Rekisteröityminen on helppoa, täytä vain yhteystietosi. Tunnusten luominen ei sido tilaamaan ja emme lähetä suurta määrää markkinointiviestejä.

Tilaa esite