Tutustu yrittäjä Katjaan

elo 1, 2023 | Uncategorized | 0 Kommenttia

Olen Katja, yrittäjä, ja tarjoan kotisiivous- ja ikkunanpesupalveluita Espoossa Tavoitteenani on tehdä kaikki työt huolella ja ripeästi, jotta sinulla jää enemmän aikaa omille tärkeille asioillesi. Ei tarvitse enää tuhlata aikaa siivoamiseen!

Palvelen asiakkaitani iloisesti ja haluan varmistaa, että kodissasi on aina puhdasta ja raikasta. Voimme käyttää työkielinä suomea, ruotsia ja englantia alueesta riippuen, joten kommunikointi onnistuu varmasti sujuvasti.

Ota rohkeasti yhteyttä, niin sovitaan sinulle sopiva aika ja päivä, jolloin voin tulla avuksi kotisi siistimiseen ja ikkunoiden pesuun. Voit luottaa siihen, että teen työni ammattitaidolla ja intohimolla.

Toivottavasti saan pian tilaisuuden auttaa sinua!

Lähetä meille viesti tai kysymys

Olemme sinuun yhteydessä mahdollisimman nopeasti.

Lähetä soittopyyntö alueesi yrittäjälle

Alueesi yrittäjä on sinuun seuraavaksi yhteydessä puhelimitse.

Huom. Voit lähettää soittopyynnön yrittäjälle helposti myös luomalla tunnukset palveluun. Rekisteröityminen on helppoa, täytä vain yhteystietosi. Tunnusten luominen ei sido tilaamaan ja emme lähetä suurta määrää markkinointiviestejä.

Tilaa alueesi yrittäjien esittely sähköpostiisi

Lähetämme sinulle sähköpostiin alueesi yrittäjien esittelyt.

Nopeimmin saat tietoa alueesi yrittäjistä luomalla tunnukset palveluun. Rekisteröityminen on helppoa, täytä vain yhteystietosi. Tunnusten luominen ei sido tilaamaan ja emme lähetä suurta määrää markkinointiviestejä.

Tilaa esite