Juha-Matista saa myös juttuseuraa

helmi 2, 2022 | Uncategorized | 0 Kommenttia

Juha-Matti on oululainen yrittäjä ja hän on työskennellyt ikänsä asiakaspalvelutehtävissä ihmisten parissa. Hän on tunnollinen ja seurallinen ja tottunut tekemään töitä ja keskustelemaan samaan aikaan ilman, että työ kärsii. Juha-Matista saakin hyvän juttukaverin samaan hintaan 😊

Juha-Matilla, siivous Oulu, on hygieniapassi ja hän tarjoaa siivousten lisäksi myös kotitalkkaripalvelua. Mikäli siis olet vailla kotiapua, Juha-Matilla on hyvin aikoja tarjolla ja työn laatu on taattu.

Mikäli haluat tutustua myös kotitalkkaripalveluun, siitä löytyy lisää tietoa täältä: https://www.kotiavut.fi/kotitalkkarioulu/

Asiakaspalautetta:

*Ilmeisen kauan pesemättä olleet ikkunat puhdistuivat. Työ eteni ripeästi. Hinta-laatusuhde kohdallaan.

Lähetä meille viesti tai kysymys

Olemme sinuun yhteydessä mahdollisimman nopeasti.

Lähetä soittopyyntö alueesi yrittäjälle

Alueesi yrittäjä on sinuun seuraavaksi yhteydessä puhelimitse.

Huom. Voit lähettää soittopyynnön yrittäjälle helposti myös luomalla tunnukset palveluun. Rekisteröityminen on helppoa, täytä vain yhteystietosi. Tunnusten luominen ei sido tilaamaan ja emme lähetä suurta määrää markkinointiviestejä.

Tilaa alueesi yrittäjien esittely sähköpostiisi

Lähetämme sinulle sähköpostiin alueesi yrittäjien esittelyt.

Nopeimmin saat tietoa alueesi yrittäjistä luomalla tunnukset palveluun. Rekisteröityminen on helppoa, täytä vain yhteystietosi. Tunnusten luominen ei sido tilaamaan ja emme lähetä suurta määrää markkinointiviestejä.

Tilaa esite