Manjalla on monipuoliset välineet siivoukseen!

helmi 20, 2024 | Uncategorized | 0 Kommenttia

Manjan avulla kotisiivous Kuopiossa sujuu vaivattomasti ja tehokkaasti. Hänen laadukkaat välineensä takaavat onnistuneen lopputuloksen. Käytössä on vesi-imuri; Rainbow, tuttavallisemmin Reiska, mikä on mahtava tuote etenkin lemmikki- ja astmakodeissa. Myös kodin tekstiilipesuri kuuluu varusteisiin.

Manja tarjoaa apuaan siivous Kuopio -palvelun lisäksi myös ikkunanpesussa, kotitalkkaripalvelussa ja esim. ruoanlaitossa ja leivonnassa. Lisäksi hän tarjoaa asiointipalvelua, joka vapauttaa sinut kiireiltäsi. Hän on valmis auttamaan ja tekemään arjestasi sujuvampaa.

Manja on luotettava yrittäjä, joka panostaa avoimuuteen ja läpinäkyvyyteen. Voit tutustua häneen helposti palvelun kautta ja varata siivouksen vaivattomasti. Maksutapoina käyvät verkkopankki, maksukortti ja MobilePay, joten voit valita itsellesi sopivimman vaihtoehdon.

Manjan kotisiivous Kuopio -palvelun hinta on erittäin kilpailukykyinen, alkaen 36 €/h. Ja mikä parasta, kotitalousvähennyksen jälkeen hinta on vain 14,40 €/h!

Älä enää uuvuta itseäsi kodin siivouksella. Tilaa Manja ja anna hänen hoitaa homma puolestasi. Sinä sen sijaan voit nauttia puhtaasta ja raikkaasta kodista ilman stressiä. Kyllä kiitos!

Lähetä meille viesti tai kysymys

Olemme sinuun yhteydessä mahdollisimman nopeasti.

Lähetä soittopyyntö alueesi yrittäjälle

Alueesi yrittäjä on sinuun seuraavaksi yhteydessä puhelimitse.

Huom. Voit lähettää soittopyynnön yrittäjälle helposti myös luomalla tunnukset palveluun. Rekisteröityminen on helppoa, täytä vain yhteystietosi. Tunnusten luominen ei sido tilaamaan ja emme lähetä suurta määrää markkinointiviestejä.

Tilaa alueesi yrittäjien esittely sähköpostiisi

Lähetämme sinulle sähköpostiin alueesi yrittäjien esittelyt.

Nopeimmin saat tietoa alueesi yrittäjistä luomalla tunnukset palveluun. Rekisteröityminen on helppoa, täytä vain yhteystietosi. Tunnusten luominen ei sido tilaamaan ja emme lähetä suurta määrää markkinointiviestejä.

Tilaa esite