Leena hoitaa kotisi puhtaaksi

elo 18, 2022 | Ajankohtaista Turku | 0 Kommenttia

Leena on raisiolainen hyvinvointiohjaaja ja hänellä on pitkä kokemusta asiakaspalvelutehtävistä sekä henkilökohtaisesta avustamisesta. Kotisiivouksia Leenalle on myös kertynyt jo melkoinen määrä.
Hänellä on useita asiakaskohtaamisia takanaan, ja ihmisten auttaminen ja hyvinvointi ovatkin Leenalle tärkeää. Hän myös kehittää osaamistaan hyvinvoinnin saralla.

Leenan palveluihin kuuluu kotisiivous Turku, mikä voidaan tehdä Leenan tai asiakkaan välineillä. Myös ikkunanpesu Turku löytyy valikoimista.

Leena on rauhallinen ja ystävällinen ja hän tekee työtään suurella sydämellä. Asiakkaat aistivat sen, ja hänellä onkin pitkä lista vakituisia asiakkaita, ketkä kääntyvät hänen puoleensa arkisten askareiden osalta.

Leenan harrastuksiin kuuluu liikunta, käsityöt ja marttailu. Pieni pintaremonttikin pitää mielen virkeänä.

Jos onnistut saamaan Leenalta ajan, olet onnekas, sillä hänen vapaat aikansa menevät, kuin kuumille kiville.

Lähetä meille viesti tai kysymys

Olemme sinuun yhteydessä mahdollisimman nopeasti.

Lähetä soittopyyntö alueesi yrittäjälle

Alueesi yrittäjä on sinuun seuraavaksi yhteydessä puhelimitse.

Huom. Voit lähettää soittopyynnön yrittäjälle helposti myös luomalla tunnukset palveluun. Rekisteröityminen on helppoa, täytä vain yhteystietosi. Tunnusten luominen ei sido tilaamaan ja emme lähetä suurta määrää markkinointiviestejä.

Tilaa alueesi yrittäjien esittely sähköpostiisi

Lähetämme sinulle sähköpostiin alueesi yrittäjien esittelyt.

Nopeimmin saat tietoa alueesi yrittäjistä luomalla tunnukset palveluun. Rekisteröityminen on helppoa, täytä vain yhteystietosi. Tunnusten luominen ei sido tilaamaan ja emme lähetä suurta määrää markkinointiviestejä.

Tilaa esite