Kotitalkkari Juhalla on tekemisen meininki!

marras 30, 2023 | Uncategorized | 0 Kommenttia

Juha on rakennusalan yrittäjä ja hän on työskennellyt erilaisten asiakkaiden kanssa yli kymmenen vuotta. Työssä hänelle on tärkeää vastuullisuus omasta työstään sekä ehdoton luotettavuus.

Kotitalkkari palveluihin voi kuulua esim. pienet asennus- ja kiinnityspalvelut, maalaus-, tapetointi- ja remonttiapu, erilaiset kausipihatyöt sekä lomavahti/tarkastuskäynnit.

Juha tulee mielellään auttamaan sinua arjen askareissa, joten jätä rohkeasti varaus toivomastasi työstä tai yhteydenottopyyntö, niin Juha soittelee sinulle ja voitte keskustella tarkemmin toiveistasi.

Lähetä meille viesti tai kysymys

Olemme sinuun yhteydessä mahdollisimman nopeasti.

Lähetä soittopyyntö alueesi yrittäjälle

Alueesi yrittäjä on sinuun seuraavaksi yhteydessä puhelimitse.

Huom. Voit lähettää soittopyynnön yrittäjälle helposti myös luomalla tunnukset palveluun. Rekisteröityminen on helppoa, täytä vain yhteystietosi. Tunnusten luominen ei sido tilaamaan ja emme lähetä suurta määrää markkinointiviestejä.

Tilaa alueesi yrittäjien esittely sähköpostiisi

Lähetämme sinulle sähköpostiin alueesi yrittäjien esittelyt.

Nopeimmin saat tietoa alueesi yrittäjistä luomalla tunnukset palveluun. Rekisteröityminen on helppoa, täytä vain yhteystietosi. Tunnusten luominen ei sido tilaamaan ja emme lähetä suurta määrää markkinointiviestejä.

Tilaa esite