Kotitalkkari Jouko Rovaniemellä

loka 19, 2023 | Ajankohtaista kotitalkkari Rovaniemi | 0 Kommenttia

Jouko, kotitalkkari Rovaniemi – tarjoaa apuaan erilaisissa kotiin liiittyvissä pienissä piha- , remontti- ja maalaushommissa. Myös siivoukset ja ikkunanpesut onnistuvat.

Tyytyväinen asiakas on Joukolle tärkeää ja hän mielellään keskusteleekin kotiin liittyvistä toiveistasi etukäteen. Varaaminen onnistuu helposti netissä rekisteröitymisen jälkeen. Varaus voidaan myös lisäillä asiakaspalvelun kautta, jolloin maksulinkki lähetetään asiakkaan sähköpostiin.

Voit tilata pihatöitä, kuten lumityöt ja nurmikonleikkuu Joukolta kertatilauksena tuntiperusteisesti. Säät kuitenkin vaihtelevat ja tarve töille voi muuttua nopeasti. Tästä syystä voit tilata Hoitopaketin kotisi tai mökkisi lumitöistä talvikaudeksi tai nurmikonleikkuusta kesäkaudeksi. Hoitopaketissa jokaisen varauksen tarkka ajankohta sovitaan erikseen yrittäjän kanssa ja niitä voi tarvittaessa muuttaa.

Mikäli olet vailla kotiapua, voit lähettää Joukolle yhteydenottopyynnön, niin pääsette keskustelemaan tarpeistasi enemmän.

Lähetä meille viesti tai kysymys

Olemme sinuun yhteydessä mahdollisimman nopeasti.

Lähetä soittopyyntö alueesi yrittäjälle

Alueesi yrittäjä on sinuun seuraavaksi yhteydessä puhelimitse.

Huom. Voit lähettää soittopyynnön yrittäjälle helposti myös luomalla tunnukset palveluun. Rekisteröityminen on helppoa, täytä vain yhteystietosi. Tunnusten luominen ei sido tilaamaan ja emme lähetä suurta määrää markkinointiviestejä.

Tilaa alueesi yrittäjien esittely sähköpostiisi

Lähetämme sinulle sähköpostiin alueesi yrittäjien esittelyt.

Nopeimmin saat tietoa alueesi yrittäjistä luomalla tunnukset palveluun. Rekisteröityminen on helppoa, täytä vain yhteystietosi. Tunnusten luominen ei sido tilaamaan ja emme lähetä suurta määrää markkinointiviestejä.

Tilaa esite