Kotisiivous luotettavasti ennen kaikkea

joulu 20, 2023 | Ajankohtaista Lohja | 0 Kommenttia

Kotiavut-yrittäjä Jonna tarjoaa palveluitaan Lohjan alueella sekä lähiseudulla.
Jonnan palveluihin kuuluu kotisiivoukset, ikkunanpesut sekä kotitalkkaripalvelu, mikä voi sisältää esimerkiksi pihatöitä sekä tarkastuskäyntejä lomasi aikana.

Voit halutessasi sopia Jonnan kanssa hoitopaketista, esim. kauden lumitöihin. Hoitopaketin avulla voit tehdä yrittäjän kanssa joustavan tilauksen kotisi arjen askareista. Käytänössä sinulle lisäillään alustavia varauksia esimerkiksi kerran viikossa. Voit siirtää tai perua yksittäisen varauksen yrittäjän kanssa sopimalla.

Myös säännöllinen siivous onnistuu sopimanne mukaan.

Jonna on työssään reipas, huolellinen sekä luotettava. Hänellä on kokemusta poliisina, joten voit varmasti turvallisin mielin jättää kotisi Jonnan vastuulle.

Jonna palvelee asiakkaita myös ruotsin ja englannin kielellä.

Lähetä meille viesti tai kysymys

Olemme sinuun yhteydessä mahdollisimman nopeasti.

Lähetä soittopyyntö alueesi yrittäjälle

Alueesi yrittäjä on sinuun seuraavaksi yhteydessä puhelimitse.

Huom. Voit lähettää soittopyynnön yrittäjälle helposti myös luomalla tunnukset palveluun. Rekisteröityminen on helppoa, täytä vain yhteystietosi. Tunnusten luominen ei sido tilaamaan ja emme lähetä suurta määrää markkinointiviestejä.

Tilaa alueesi yrittäjien esittely sähköpostiisi

Lähetämme sinulle sähköpostiin alueesi yrittäjien esittelyt.

Nopeimmin saat tietoa alueesi yrittäjistä luomalla tunnukset palveluun. Rekisteröityminen on helppoa, täytä vain yhteystietosi. Tunnusten luominen ei sido tilaamaan ja emme lähetä suurta määrää markkinointiviestejä.

Tilaa esite