Siivous Espoo apunasi myös lomakaudella!

kesä 17, 2024 | Ajankohtaista Espoo | 0 Kommenttia

Riippukeinu kutsuu <3

Monilla on kesäloma ajankohtaista ja tekee mieli heittää velvollisuudet romukoppaan ja heittäytyä täysillä nauttimaan vapaudesta ja rentoutumisesta. Siivoaminen ei kiinnosta pätkän vertaa! Toinen vaihtoehto on se, että kotona odottaa (liian) pitkä lista tehtäviä töitä, mitä on siirtänyt pitkään, kunnes on enemmän aikaa.

Onpa tilanteesi kumpi tahansa, ilouutinen on se, että Espoon siivouspalvelut toimivat myös lomakaudella. Kotiavut Espoo käsittää seuraavia palveluita:

  • Kotisiivous Espoo
  • Ikkunanpesu Espoo
  • Muuttosiivous Espoo
  • Kotitalkkaripalvelu Espoo
  • Kodin järjestämisapu Espoo

Voit siis huokaista helpotuksesta ja jättää kotisiivouksen yrittäjälle, lomasi kunniaksi! Keskity itse rentoutumiseen ja muihin kesäpuuhasteluihin sen sijaan. Jos siivous on hallussa, mutta sinulla on tarvetta saada apua esim. mattopyykille tai varaston ja kaappien järjestämiselle, sekin onnistuu Kotiapujen kautta.

Voit tilata siivouspalvelua Espoossa helposti netistä. Vaikka vapaita aikoja ei aina kalenterissa näkyisikään, kannattaa laittaa yhteydenottopyyntöä yrittäjälle!

 

Lähetä meille viesti tai kysymys

Olemme sinuun yhteydessä mahdollisimman nopeasti.

Lähetä soittopyyntö alueesi yrittäjälle

Alueesi yrittäjä on sinuun seuraavaksi yhteydessä puhelimitse.

Huom. Voit lähettää soittopyynnön yrittäjälle helposti myös luomalla tunnukset palveluun. Rekisteröityminen on helppoa, täytä vain yhteystietosi. Tunnusten luominen ei sido tilaamaan ja emme lähetä suurta määrää markkinointiviestejä.

Tilaa alueesi yrittäjien esittely sähköpostiisi

Lähetämme sinulle sähköpostiin alueesi yrittäjien esittelyt.

Nopeimmin saat tietoa alueesi yrittäjistä luomalla tunnukset palveluun. Rekisteröityminen on helppoa, täytä vain yhteystietosi. Tunnusten luominen ei sido tilaamaan ja emme lähetä suurta määrää markkinointiviestejä.

Tilaa esite