Jan tarjoaa luotettavaa palvelua kokemuksella

helmi 14, 2024 | Uncategorized | 0 Kommenttia

Jan, kotitalkkari Kirkkonummi, työskentelee yrittäjänä kalustealalla, jossa myydään ja asennetaan heidän valmistamia tuotteitaan. Hän on toiminut jo useamman vuoden kiinteistöpäällikkönä, joten kiinteistönhoidosta löytyy hyvin kokemusta. Omakotitaloasujana kodin remontoinnista ja huoltoasioista on kertynyt myös kokemusta.
Luonteeltaan Jan on ystävällinen, empaattinen, järjestelmällinen ja luotettava. Hän on työskennellyt erilaisten ihmsiten kanssa ja vastuullisuus omasta työstään, ehdoton luotettavuus ja hyvä tekemisen meininki ovat hänelle tärkeitä arvoja.
Pienet asennus- ja kiinnitystyöt, remonttiapu, maalaushommat, pihatyöt, lomavahtipalvelut sekä digiapu kuuluvat hänen palvelutarjontaansa. Mikäli olet vailla apua näihin liittyen, ole rohkeasti yhteydessä, niin voitte sopia tehtävistä töistä tarkemmin!

Lähetä meille viesti tai kysymys

Olemme sinuun yhteydessä mahdollisimman nopeasti.

Lähetä soittopyyntö alueesi yrittäjälle

Alueesi yrittäjä on sinuun seuraavaksi yhteydessä puhelimitse.

Huom. Voit lähettää soittopyynnön yrittäjälle helposti myös luomalla tunnukset palveluun. Rekisteröityminen on helppoa, täytä vain yhteystietosi. Tunnusten luominen ei sido tilaamaan ja emme lähetä suurta määrää markkinointiviestejä.

Tilaa alueesi yrittäjien esittely sähköpostiisi

Lähetämme sinulle sähköpostiin alueesi yrittäjien esittelyt.

Nopeimmin saat tietoa alueesi yrittäjistä luomalla tunnukset palveluun. Rekisteröityminen on helppoa, täytä vain yhteystietosi. Tunnusten luominen ei sido tilaamaan ja emme lähetä suurta määrää markkinointiviestejä.

Tilaa esite