Helillä on tutustumistarjous -10% – hyödynnä etusi!

helmi 9, 2024 | Ajankohtaista Helsinki | 0 Kommenttia

Haluatko helpotusta arkeesi? Tuntuuko siivous ylivoimaiselta tehtävältä? Ei hätää, Heliltä löytyy ratkaisu ongelmaasi! Helin tarjoama kotisiivous kattaa laajasti erilaisia kotipalveluita, jotka helpottavat elämääsi arjessa.

Hän tarjoaa uusille asiakkaille 10% alennuksen 3-4 tunnin kotisiivoukseen. Etu on käytettävissä kerran!

Heli auttaa myös mm. pihatöissä ja asioiden hoidossa. Lisäksi hän on valmis tarjoamaan seuraa ikäihmisille ja hoitamaan lemmikkien ulkoilutuksen ja ruokinnan. Helin ystävällinen, rauhallinen ja luotettava luonne takaa sen, että voit luottaa hänen hoitavan työnsä hyvin.

Ikkunanpesu Helsinki on myös varattavissa Heliltä. Voitte etukäteen keskustella arviosta, kuinka kauan työhön suunnilleen menisi aikaa.

Siivous Helsinki on joustavaa ja räätälöitävissä juuri sinun tarpeidesi mukaan. Siivoukset voidaan tehdä niin kotiin, kuin loma-asuntoonkin. Helillä onkin kokemusta myös majoitustilojen siivouksista.

Voit helposti varata siivousajan Helin varauskalenterista. Maksutapavaihtoehtoja on useita, joten voit valita itsellesi sopivimman tavan maksaa palvelusta.

Palvelun hinta on läpinäkyvä, eikä sisällä piilokuluja, joten tiedät tarkalleen, mitä palvelun käyttö maksaa. Muistathan myös kotitalousvähennyksen! Nauti siis puhtaasta kodista ja saamastasi vapaa-ajasta ilman turhaa stressiä siivouksesta!

Jos kaipaat apua arjen askareisiin ja haluat nauttia puhtaasta kodista ilman ylimääräistä vaivaa, tilaa Heliltä kotisiivous Helsinki ja anna hänen taikoa kotisi puhtaaksi!

Lähetä meille viesti tai kysymys

Olemme sinuun yhteydessä mahdollisimman nopeasti.

Lähetä soittopyyntö alueesi yrittäjälle

Alueesi yrittäjä on sinuun seuraavaksi yhteydessä puhelimitse.

Huom. Voit lähettää soittopyynnön yrittäjälle helposti myös luomalla tunnukset palveluun. Rekisteröityminen on helppoa, täytä vain yhteystietosi. Tunnusten luominen ei sido tilaamaan ja emme lähetä suurta määrää markkinointiviestejä.

Tilaa alueesi yrittäjien esittely sähköpostiisi

Lähetämme sinulle sähköpostiin alueesi yrittäjien esittelyt.

Nopeimmin saat tietoa alueesi yrittäjistä luomalla tunnukset palveluun. Rekisteröityminen on helppoa, täytä vain yhteystietosi. Tunnusten luominen ei sido tilaamaan ja emme lähetä suurta määrää markkinointiviestejä.

Tilaa esite