Tutustu Vantaan yrittäjiin helposti

joulu 17, 2023 | Ajankohtaista Vantaa | 0 Kommenttia

Vantaan kotisiivouspalveluiden yrittäjät, Rebekka ja Heli, tarjoavat asiakkailleen laadukkaita siivouspalveluita. Helpoiten voit tutustua heihin helposti rekisteröitymällä palveluumme, jossa näet yrittäjien esittelyt ja valokuvat. Tämä mahdollistaa palvelun valinnan, joka vastaa parhaiten omia tarpeitasi.

Rekisteröityminen on nopeaa ja yksinkertaista, eikä se sido sinua palvelun tilaamiseen. Lisäksi voit lähettää soittopyynnön ja varauskyselyn haluamallesi yrittäjälle. Yrittäjä soittaa sinulle ja voitte keskustella palveluntarpeestasi.

Voit valita palvelun ja ajankohdan jo varauskyselyssä, ja sinulla on mahdollisuus kertoa yrittäjälle lisätietoja palvelutarpeestasi. Varausjärjestelmässämme on monia maksutapoja, joten voit valita itsellesi sopivimman. Saatuasi varauksen vahvistuksen, saat sähköpostiisi kuitin ja tilausehdot

Mikäli et halua luodan tunnuksia palveluun, voi pyytää siivous Vantaa -yrittäjien esitelyn lähettämällä sähköpostia osoitteeseen [email protected].

Lähetä meille viesti tai kysymys

Olemme sinuun yhteydessä mahdollisimman nopeasti.

Lähetä soittopyyntö alueesi yrittäjälle

Alueesi yrittäjä on sinuun seuraavaksi yhteydessä puhelimitse.

Huom. Voit lähettää soittopyynnön yrittäjälle helposti myös luomalla tunnukset palveluun. Rekisteröityminen on helppoa, täytä vain yhteystietosi. Tunnusten luominen ei sido tilaamaan ja emme lähetä suurta määrää markkinointiviestejä.

Tilaa alueesi yrittäjien esittely sähköpostiisi

Lähetämme sinulle sähköpostiin alueesi yrittäjien esittelyt.

Nopeimmin saat tietoa alueesi yrittäjistä luomalla tunnukset palveluun. Rekisteröityminen on helppoa, täytä vain yhteystietosi. Tunnusten luominen ei sido tilaamaan ja emme lähetä suurta määrää markkinointiviestejä.

Tilaa esite