Tilaa siivous Vantaa helposti netissä

elo 16, 2023 | Ajankohtaista Vantaa | 0 Kommenttia

Varaaa onnistuu netissä muutamassa minuutissa. Voit maksaa palvelun yrittäjälle varausta tehdessään, käytössäsi on useita maksutapoja kuten verkkopankki, MobilePay ja maksukortti. Maksun jälkeen sinulle toimitetaan sähköpostiin kuitti varauksesta ja yrittäjän tilausehdot.

Voit myös perua tarvittaessa varauksen veloituksetta viimeistään kaksi (2) vuorokautta ennen palvelun toimittamisen ajankohtaa. Myöhemmin tehdyistä peruutuksista sinulta veloitetaan yhden (1) tunnin hintaa vastaavan maksu. Maksu palautetaan kokonaisuudessaan, mikäli peruutat varauksen viimeistään kaksi (2) vuorokautta ennen palvelun toimittamisen ajankohtaa. Myöhemmin tehdyistä peruutuksista sinulta veloitetaan yhden (1) tunnin hintaa vastaavan maksu. Yhtä lailla voit myös siirtää varausta veloituksetta ilmoittamalla siitä kaksi (2) vuorokautta ennen palvelun toimittamisen ajankohtaa.

Voit sopia yrittäjän kanssa myös säännöllisestä varauksesta. Jokainen yksitäinen varaus vahvistetaan ja maksetaan erikseen. Säännöllinen varaus on joustava ja voit sopia yrittäjän kanssa tarpeen mukaan yksittäisen varausten siirtämisestä tai poistamisesta (esimerkiksi loma-ajat tai sairastumiset). Helpoin tapa maksaa säännölliset varaukset, on lisätä palveluun maksukortti. Tällöinen yksittäinen varaus veloitetaan automaattisesti varausta edeltävän päivän aamuna. Maksusta toimitetaan kuitti ja tilausehdot sähköpostiisi. Maksukortin lisääminen on turvallista ja maksukortin tiedot eivät ole yrittäjän tai alustaa ylläpitävän Sevalia Oy:n käytössä.

Lähetä meille viesti tai kysymys

Olemme sinuun yhteydessä mahdollisimman nopeasti.

Lähetä soittopyyntö alueesi yrittäjälle

Alueesi yrittäjä on sinuun seuraavaksi yhteydessä puhelimitse.

Huom. Voit lähettää yhteydenottopyynnön ja varauskyselyn yrittäjälle helposti myös luomalla tunnukset ja kirjautumalla palveluun.

Tilaa alueesi yrittäjien esittely sähköpostiisi

Lähetämme sinulle sähköpostiin alueesi yrittäjien esittelyt. Voit tämän jälkeen halutessasi lähettää myös soittopyynnön yrittäjälle.

Löydät oman alueesi yrittäjien esittelyt myös luomalla tunnukset palveluun.

Tilaa esite