Virpi hoitaa työt ripeästi!

maalis 21, 2023 | Ajankohtaista Turku | 0 Kommenttia

Kotiavut-yrittäjä Virpiä kuvaa hyvin ystävällisyys, iloisuus ja tunnollisuus. Tyytyväisen asiakkaan hymy on palkitsevaa! Koti on ihmisille tärkeä paikka ja on ilo voida olla mukana arjessa auttamassa pitämään siitä huolta.

Palveluina Virpillä on kotisiivous Turku ja ikkunanpesu Turku. Lisäksi voi tiedustella mm. jääkaapin puhdistusta, uuninpesua, vaatehuoltoa/silittämistä, kukkien/pihan kastelua, lemmikin ulkoilutusta sekä asiointipalvelua. Mikäli sinulla on jotain muita kotiaputarpeita, kysy vaan rohkeasti – siivous Turku ja Virpi on apunasi!

Jos kalenterissa ei ole vapaita aikoja, kannattaa kuitenkin kysyä, sillä aikoja voi löytyä nopeallakin varauksella. Voit kertoa tarkemmat ohjeet Virpille ensimmäisen käynnin yhteydessä. Voit myös lähettää hänelle ennen palvelun varaamista yhteydenottopyynnön ja keskustella puhelimitse etukäteen palvelutarpeistasi.

Lähetä meille viesti tai kysymys

Olemme sinuun yhteydessä mahdollisimman nopeasti.

Lähetä soittopyyntö alueesi yrittäjälle

Alueesi yrittäjä on sinuun seuraavaksi yhteydessä puhelimitse.

Huom. Voit lähettää soittopyynnön yrittäjälle helposti myös luomalla tunnukset palveluun. Rekisteröityminen on helppoa, täytä vain yhteystietosi. Tunnusten luominen ei sido tilaamaan ja emme lähetä suurta määrää markkinointiviestejä.

Tilaa alueesi yrittäjien esittely sähköpostiisi

Lähetämme sinulle sähköpostiin alueesi yrittäjien esittelyt.

Nopeimmin saat tietoa alueesi yrittäjistä luomalla tunnukset palveluun. Rekisteröityminen on helppoa, täytä vain yhteystietosi. Tunnusten luominen ei sido tilaamaan ja emme lähetä suurta määrää markkinointiviestejä.

Tilaa esite