Sonjan jäljiltä puhdas koti ja hyvä mieli

joulu 20, 2023 | Ajankohtaista Jyväskylä | 0 Kommenttia

Jyväskylän Kotiavut-yrittäjä Sonja on todellinen siisteysintoilija ja siivous onkin hänelle mieluisaa puuhaa. Oman kädenjäljen näkeminen on palkitsevaa. Hän on työssään tarkka, huolellinen ja vastuuntuntoinen. Voit luottaa kotisi Sonjan osaaviin käsiin.

Asiakaspalvelu on Sonjalle tärkeää ja tavoitteena onkin puhtaan kodin lisäksi aina myös hyvä mieli. Sonja on hyvin eläinrakas, joten lemmikkitalouden siivoukset sopivat myös hyvin.

Sonja tarjoaa kotisiivouksia sekä asiakkaan, että hänen omilla välineillään. Myös ikkunanpesut onnistuvat. Voit keskustella Sonjan kanssa tarkemmin kotiisi liittyvistä tarpeista.

Rekisteröitymällä Kotiavut-sivuille pääset katsomaan vapaita aikoja ja tekemään omatoimisesti varauksen haluamaasi vapaaseen ajankohtaan. Vaikka aikoja ei aina olisikaan näkyvillä, kannattaa kuitenkin kysyä lähettämällä yhteydenottopyyntö, sillä Sonjalta voi kuitenkin löytyä sopiva aika.

Palvelu on luotettavaa ja voit aina kääntyä Sonjan tai asiakapalvelumme puoleen. Pyrimme auttamaan kaikessa, jotta sinä voisit nauttia puhtaan kodin tuomasta ilosta sekä palvelun joustavuudesta ja helppoudesta.

Lähetä meille viesti tai kysymys

Olemme sinuun yhteydessä mahdollisimman nopeasti.

Lähetä soittopyyntö alueesi yrittäjälle

Alueesi yrittäjä on sinuun seuraavaksi yhteydessä puhelimitse.

Huom. Voit lähettää soittopyynnön yrittäjälle helposti myös luomalla tunnukset palveluun. Rekisteröityminen on helppoa, täytä vain yhteystietosi. Tunnusten luominen ei sido tilaamaan ja emme lähetä suurta määrää markkinointiviestejä.

Tilaa alueesi yrittäjien esittely sähköpostiisi

Lähetämme sinulle sähköpostiin alueesi yrittäjien esittelyt.

Nopeimmin saat tietoa alueesi yrittäjistä luomalla tunnukset palveluun. Rekisteröityminen on helppoa, täytä vain yhteystietosi. Tunnusten luominen ei sido tilaamaan ja emme lähetä suurta määrää markkinointiviestejä.

Tilaa esite