Siivous Rovaniemi – kotisikin puhdistuu kansanparantajan käsissä

maalis 21, 2023 | Uncategorized | 0 Kommenttia

Mikäli etsit reipasta, iloista ja tunnollista kotisiivoojaa, on Tuuli vastaus toiveisiisi.
Tuulilla riittää myös fyysistä voimaa, sillä hänellä on hierojan koulutus ja kokemusta myös rakennusalan tehtävistä. Onpa hän ammatiltaan myös kuppari, eli kansanparannustaitojakin hyppysissä.

Hän on ystävällinen ja tykkää työskennellä ihmisten parissa, oli kyse sitten hieronnasta tai kotisiivouksesta. Tuuli tuleekin hyvin toimeen erilaisten ihmisten kanssa ja asiakkaat pitävät hänen miellyttävästä luonteestaan, hyvän työnjäljen lisäksi.

Hän käy mielellään kanssasi läpi kartoituksen, mitä palveluita kotiisi tarvitset. Tarjolla on kotisiivousta asiakkaan tai Tuulin välineillä/pesuaineilla sekä kotitalkkaripalvelua. Se voi sisältää esim. lumen kolausta, nurmikon leikkuuta, pihan hoitoa tms.

Kysy rohkeasti, jos tarvitset apua jossain erityisessä, mitä listalta ei löydy!

Lähetä meille viesti tai kysymys

Olemme sinuun yhteydessä mahdollisimman nopeasti.

Lähetä soittopyyntö alueesi yrittäjälle

Alueesi yrittäjä on sinuun seuraavaksi yhteydessä puhelimitse.

Huom. Voit lähettää soittopyynnön yrittäjälle helposti myös luomalla tunnukset palveluun. Rekisteröityminen on helppoa, täytä vain yhteystietosi. Tunnusten luominen ei sido tilaamaan ja emme lähetä suurta määrää markkinointiviestejä.

Tilaa alueesi yrittäjien esittely sähköpostiisi

Lähetämme sinulle sähköpostiin alueesi yrittäjien esittelyt.

Nopeimmin saat tietoa alueesi yrittäjistä luomalla tunnukset palveluun. Rekisteröityminen on helppoa, täytä vain yhteystietosi. Tunnusten luominen ei sido tilaamaan ja emme lähetä suurta määrää markkinointiviestejä.

Tilaa esite