Minna tarjoaa myös muuttosiivouksia!

helmi 27, 2024 | Ajankohtaista Siilinjärvi | 0 Kommenttia

Lämpimänhenkinen Kotiavut-yrittäjä Minna on kotoisin Siilinjärveltä, ja hänellä on vankka kokemus kotisiivouksista sekä rappu- ja hotellisiivouksista.

Siivouksessa Minnasta parasta on oman kädenjäljen näkeminen. Edes vaikeat tahrat eivät häntä pelota. Hän ei pelkää haasteita! Minna panostaa työssään tarkkuuteen ja tehokkuuteen, jotta asiakkaat voivat olla tyytyväisiä ja nauttia siististä ympäristöstä.

Mitä tarkemmin kerrot toiveesi yrittäjälle, mitä siivous Siilinjärvi tulisi sisältää, sen paremman lopputuloksen saat! Minnan tarjoamiin palveluihin kuuluu kotisiivous Siilinjärvi, mikä voidaan toteuttaa asiakkaan tai Minnan omilla välineillä. Myös muuttosiivous ja ikkunanpesu Siilinjärvi löytyvät listalta valikoimista.

Minna on sitoutunut tarjoamaan parasta mahdollista palvelua ja tekemään jokaisesta kohtaamisesta erityisen. Sinun kotisi on tärkein paikka sinulle!

Lähetä meille viesti tai kysymys

Olemme sinuun yhteydessä mahdollisimman nopeasti.

Lähetä soittopyyntö alueesi yrittäjälle

Alueesi yrittäjä on sinuun seuraavaksi yhteydessä puhelimitse.

Huom. Voit lähettää soittopyynnön yrittäjälle helposti myös luomalla tunnukset palveluun. Rekisteröityminen on helppoa, täytä vain yhteystietosi. Tunnusten luominen ei sido tilaamaan ja emme lähetä suurta määrää markkinointiviestejä.

Tilaa alueesi yrittäjien esittely sähköpostiisi

Lähetämme sinulle sähköpostiin alueesi yrittäjien esittelyt.

Nopeimmin saat tietoa alueesi yrittäjistä luomalla tunnukset palveluun. Rekisteröityminen on helppoa, täytä vain yhteystietosi. Tunnusten luominen ei sido tilaamaan ja emme lähetä suurta määrää markkinointiviestejä.

Tilaa esite