Mia tekee kotisiivouksia ja ikkunanpesuja Espoossa

helmi 9, 2024 | Ajankohtaista Espoo | 0 Kommenttia

Kun arjen kiireet vievät paljon aikaa ja energiaa, kodin siivous saattaa unohtua tai tuntua liian suurelta ponnistukselta. Kotiavut-yrittäjä Mia ja kotisiivous Espoo voi olla silloin ratkaisu ongelmaasi!

Mia pyrkii siivoamaan kotisi huolellisesti ja tehokkaasti. Hän on sitoutunut tarjoamaan asiakkailleen parasta mahdollista palvelua ja panostaa jokaiseen siivouskertaan täydellä sydämellään. Liikunnallisesta taustasta on hyötyä fyysisessä työssä.

Asiakkaat voivat valita sopivan ajan Mian varauskalenterista ja tarvittaessa keskustella hänen kanssaan puhelimitse ennen varausta. Maksutapoina käytössä ovat muun muassa verkkopankki, maksukortti ja MobilePay. Myös säännöllinen varaus onnistuu ja aikoja voi tarpeen mukaan muuttaa.

Kotisiivouksen lisäksi tarjolla on myös ikkunanpesu Espoo. Asiakkaat voivat luottaa siihen, että Mia hoitaa kaikki tehtävät tunnollisesi ja luotettavasti.

Hän kuuntelee asiakkaidensa toiveita ja tarpeita ja pyrkii aina parhaaseen lopputulokseen. Hänellä onkin pitkä kokemus erilaisten ihmisten kanssa työskentelystä. Mia haluaa pitää huolta asiakkaidensa kodeista, kuin omastaan ja tehdä arjesta hieman helpompaa ja mukavampaa.

Hänen mottonsa onkin ”ei ole sinne päin, vaan mieluummin vähän enemmän!”

Siivous Espoo – helposti ja näppärästi netistä, unohtamatta yksilöllistä palvelua keskittyen juuri sinun kotisi siivoukseen!

 

Lähetä meille viesti tai kysymys

Olemme sinuun yhteydessä mahdollisimman nopeasti.

Lähetä soittopyyntö alueesi yrittäjälle

Alueesi yrittäjä on sinuun seuraavaksi yhteydessä puhelimitse.

Huom. Voit lähettää soittopyynnön yrittäjälle helposti myös luomalla tunnukset palveluun. Rekisteröityminen on helppoa, täytä vain yhteystietosi. Tunnusten luominen ei sido tilaamaan ja emme lähetä suurta määrää markkinointiviestejä.

Tilaa alueesi yrittäjien esittely sähköpostiisi

Lähetämme sinulle sähköpostiin alueesi yrittäjien esittelyt.

Nopeimmin saat tietoa alueesi yrittäjistä luomalla tunnukset palveluun. Rekisteröityminen on helppoa, täytä vain yhteystietosi. Tunnusten luominen ei sido tilaamaan ja emme lähetä suurta määrää markkinointiviestejä.

Tilaa esite