Kotitalkkari Helsinki – huonekalujen kokoamisapalvelua Helsingissä

kesä 25, 2024 | Ajankohtaista kotitalkkari Helsinki | 0 Kommenttia

Tuliko käydyksi huonekaluliikkeessä ja nyt pitäisi kasailla kaappi? Aikaa, taitoa tai kärsivällisyyttä ei kuitenkaan ole…Ei hätää, Helsingin kotitalkkaripalvelu on apunasi!

Huonekalujen kokoamispalvelu Helsinki tarjoaa monipuolisia palveluita, jotka kattavat kaikenlaisten huonekalujen kasaamisen ja kokoamisen. Palveluihin kuuluvat esimerkiksi kirjahullyjen, sänkyjen, kaappien, pöytien ja tuolien kokoaminen. Lisäksi onnistuu myös erilaiset kiinnitykset, kuten:

  • Hyllyn kiinnitys Helsinki
  • Peilin kiinnitys Helsinki

Palvelun tilaaminen yrittäjältä säästää aikaasi ja vaivaasi! Yrittäjät tarjoavat joustavaa ja osaavaa palvelua, mikä takaa, että kalusteet asennetaan oikein ja turvallisesti. Jätä soittopyyntö, niin yrittäjä soittaa sinulle ja antaa arviota työn kestoon liittyen. Palvelun varaaminen onnistuu helposti netissä.

Huonkalujen kasaamispalvelu Helsinki auttaa sinua pienissä remonteissa ja sisustamisessa, kun tarvitset apua kiinnitysten ja kokoamisten kanssa!

 

Lähetä meille viesti tai kysymys

Olemme sinuun yhteydessä mahdollisimman nopeasti.

Lähetä soittopyyntö alueesi yrittäjälle

Alueesi yrittäjä on sinuun seuraavaksi yhteydessä puhelimitse.

Huom. Voit lähettää soittopyynnön yrittäjälle helposti myös luomalla tunnukset palveluun. Rekisteröityminen on helppoa, täytä vain yhteystietosi. Tunnusten luominen ei sido tilaamaan ja emme lähetä suurta määrää markkinointiviestejä.

Tilaa alueesi yrittäjien esittely sähköpostiisi

Lähetämme sinulle sähköpostiin alueesi yrittäjien esittelyt.

Nopeimmin saat tietoa alueesi yrittäjistä luomalla tunnukset palveluun. Rekisteröityminen on helppoa, täytä vain yhteystietosi. Tunnusten luominen ei sido tilaamaan ja emme lähetä suurta määrää markkinointiviestejä.

Tilaa esite