Joustava säännöllinen Kotisiivous Helsingissä

joulu 17, 2023 | Ajankohtaista Helsinki | 0 Kommenttia

Helsingissä on tarjolla säännöllinen kotisiivouspalvelu, joka on suunniteltu tuomaan helppoutta ja joustavuutta arkeen. Voit sopia kotisiivous Helsinki -yrittäjän kanssa toistuvasta siivouspalvelusta, jolloin varauksia tehdään sovitun aikavälin mukaisesti. Jokainen varaus vahvistetaan ja maksetaan erikseen, ja voit valita useista maksutavoista, kuten maksulinkin, automaattisen veloituksen maksukortilta, tai maksamisen varausjärjestelmän kautta.

Tilauksen jälkeen saa sähköpostiinsa vahvistuksen säännöllisestä varauksesta ja voivat tarkastella tulevia varauksiaan varausjärjestelmässä. Tämä palvelumalli tarjoaa helpon tavan ylläpitää kodin puhtautta ja raikkautta joustavasti ja mukavasti. Voi keskittyä muihin tärkeisiin asioihin, kun koti pysyy puhtaana ja viihtyisänä.

Tutustu Siivous Helsinki -yrittäjiin ja säännölliseen varaukseen tai kysy lisää lähettämällä sähköpostia osoitteeseen [email protected].

Lähetä meille viesti tai kysymys

Olemme sinuun yhteydessä mahdollisimman nopeasti.

Lähetä soittopyyntö alueesi yrittäjälle

Alueesi yrittäjä on sinuun seuraavaksi yhteydessä puhelimitse.

Huom. Voit lähettää soittopyynnön yrittäjälle helposti myös luomalla tunnukset palveluun. Rekisteröityminen on helppoa, täytä vain yhteystietosi. Tunnusten luominen ei sido tilaamaan ja emme lähetä suurta määrää markkinointiviestejä.

Tilaa alueesi yrittäjien esittely sähköpostiisi

Lähetämme sinulle sähköpostiin alueesi yrittäjien esittelyt.

Nopeimmin saat tietoa alueesi yrittäjistä luomalla tunnukset palveluun. Rekisteröityminen on helppoa, täytä vain yhteystietosi. Tunnusten luominen ei sido tilaamaan ja emme lähetä suurta määrää markkinointiviestejä.

Tilaa esite