Joulusiivous ilman stressiä – kyllä kiitos!

joulu 9, 2023 | Ajankohtaista Espoo | 0 Kommenttia

Joulun odotus on täydessä tohinassa, ja tiedämme, että monella meistä on kiireitä valmistelujen parissa. Miksi et antaisi itsellesi lahjaa rentoutumiseen ja joulusta nauttimiseen?
Nyt on aika tehdä tilaa joulun taianomaisuudelle ja luoda puitteet täydelliselle juhlasesongille. Unohda stressi ja anna itsellesi lupa nauttia täysillä – hanki jouluksi Kotiavut-yrittäjän suorittama joulusiivous!

Tilaamalla siivouksen, voit varmistaa, että kotisi on täydellisen puhdas ja raikas ennen joulua. Jätä siis siivous Kotiapujen huolehdittavaksi ja keskity rauhassa joulun muihin valmisteluihin!

Miksi valita joulusiivous? Tässä muutamia syitä, jos vielä epäröit 🙂

Aikaa joulun ajasta nauttimiseen: Älä tuhlaa aikaasi siivoukseen, kun voit käyttää sen perheen ja ystävien kanssa nauttimiseen sekä muihin joulupuuhasteluihin. Kotiavut-yrittäjät hoitavat kotisi puolestasi, jotta voit keskittyä olennaiseen.

Varmista täydellinen siisteys: Joulu on aikaa, jolloin mahdolliset vieraat astuvat kynnyksesi yli. Anna heille paras mahdollinen ensivaikutelma tarjoamalla heille viimeistelty ja puhdas koti.

Stressittömät valmistelut: Valmistaudu jouluun ilman kiirettä ja stressiä, jolloin sinulle jää aikaa ja energiaa juhlien suunnitteluun ja nauttimiseen.

Säästä omaa energiaasi: Kun ympäristösi on siisti ja järjestetty, tunnet olosi virkeämmäksi ja valmiiksi kohtaamaan joulun unohtumattomat hetket.

Tee tästä joulusta kaikkien aikojen siistein ja stressittömin! Ole yhteydessä meihin ja varaa siivousaika jouluun. Säästä itseäsi ja ota vastaan rentouttava joulu valmisteluineen!

Lähetä meille viesti tai kysymys

Olemme sinuun yhteydessä mahdollisimman nopeasti.

Lähetä soittopyyntö alueesi yrittäjälle

Alueesi yrittäjä on sinuun seuraavaksi yhteydessä puhelimitse.

Huom. Voit lähettää soittopyynnön yrittäjälle helposti myös luomalla tunnukset palveluun. Rekisteröityminen on helppoa, täytä vain yhteystietosi. Tunnusten luominen ei sido tilaamaan ja emme lähetä suurta määrää markkinointiviestejä.

Tilaa alueesi yrittäjien esittely sähköpostiisi

Lähetämme sinulle sähköpostiin alueesi yrittäjien esittelyt.

Nopeimmin saat tietoa alueesi yrittäjistä luomalla tunnukset palveluun. Rekisteröityminen on helppoa, täytä vain yhteystietosi. Tunnusten luominen ei sido tilaamaan ja emme lähetä suurta määrää markkinointiviestejä.

Tilaa esite