HYVÄÄ VUODEN 2023 ALKUA!

tammi 13, 2023 | Uncategorized | 0 Kommenttia

Viime vuosi oli hyvin epävakaa maailman tilanteen myötä. Samoissa tunnelmissa jatketaan, ikävä kyllä, mutta kaikesta huolimatta on hyvä yrittää pitää mieli positiivisena ja katse kohti tulevaa. Yksi asia, mikä on varmaa; pimeän jälkeen tulee aina valo. Päivät ovat jo heti pidempiä ja myös lumi valaisee omalta osaltaan. Lunta onkin riittänyt tälle talvelle!

Valoisuudessa on yksi miinus. Lika näkyy selvemmin. Ehkäpä juuri siksi monille iskeekin jossain kohtaa talvea/kevättä sellainen siivousinto, että pitää tehdä suursiivous ja siinä samassa karsia myös ylimääräistä tavaraa. Mikäpä sen parempi ajankohta onkaan, kun kelit ei välttämättä ole vielä ne kaikkein mieluisimmat. Välillä on kovia pakkasia, välillä räntää/sadetta, tuulta ja viimaa. Hyvä ajankohta laittaa koti kuntoon.

Kun joulukiireet ovat takana ja lomat lusittu, ei omat voimat ehkä kuitenkaan ole yhtä innokkaita ajatukseen, niin hyvä kuin se olisikin. Vaikka se välillä olisi yhtä tervan juontia, siivottava on. Vai onko?

Arjessa sitä helposti unohtaa itsensä ja kiitää velvollisuudesta toiseen. Välillä sitten huomaa, että pitää itseäänkin hemmotella joskus. Yleensä se hemmottelu on jokin ihana rentouttava hoito tai pieni reissu, mistä jää mukava olotila. Harvoin sitä tulee ajatelleeksi, että hemmottelenpas itseäni ostamalla kotisiivousta. Sekin kuitenkin on hemmottelua parhaimmillaan, sillä saat kaksi kärpästä yhdellä iskulla. Ostat puhtaan kodin, mutta samalla myös aikaa itsellesi johonkin muuhun, kuin siivoamiseen. Mitäpä jos pyhität sen ajan vaikka johonkin ihanaan harrastukseen. Tai vaikka puhtaasti vain rentoutumiseen. Eikö kuulostakin hyvältä?!

Mikäli päätät hemmotella itseäsi tänä vuonna ostamalla puhtaan kodin ja aikaa itsellesi, meiltä löytyy kotisiivousta ja kotisiivoojia. He tulevat mielellään avuksesi arkeen, jotta sinä voit välillä rentoutua ja nauttia pienen hemmotteluhetken kiireen keskellä. Ja mikä parasta, kotitalousvähennys on myös tänä vuonna 60 %!

Lähetä meille viesti tai kysymys

Olemme sinuun yhteydessä mahdollisimman nopeasti.

Lähetä soittopyyntö alueesi yrittäjälle

Alueesi yrittäjä on sinuun seuraavaksi yhteydessä puhelimitse.

Huom. Voit lähettää soittopyynnön yrittäjälle helposti myös luomalla tunnukset palveluun. Rekisteröityminen on helppoa, täytä vain yhteystietosi. Tunnusten luominen ei sido tilaamaan ja emme lähetä suurta määrää markkinointiviestejä.

Tilaa alueesi yrittäjien esittely sähköpostiisi

Lähetämme sinulle sähköpostiin alueesi yrittäjien esittelyt.

Nopeimmin saat tietoa alueesi yrittäjistä luomalla tunnukset palveluun. Rekisteröityminen on helppoa, täytä vain yhteystietosi. Tunnusten luominen ei sido tilaamaan ja emme lähetä suurta määrää markkinointiviestejä.

Tilaa esite