Heli hoitaa tarvittaessa myös lemmikit kotisiivousten lisäksi

loka 31, 2023 | Ajankohtaista Vantaa | 0 Kommenttia

Heli on vantaalainen sisustusalan yrittäjä ja hän tekee myös siivouksia majoitusliikkeelle ja kotitalouksiin. Luonteeltaan hän on ystävällinen, rauhallinen ja luotettava. Työssään Heli pyrkii siihen, että asiakas on tyytyväinen niin työn jälkeen, kuin saamaansa asiakaspalveluun.

Kotisiivoustyön ja ikkunanpesujen lisäksi Heli auttaa myös muissa arjen askareissa, kuten pihatöissä ja asiointipalvelussa lähialueella. Myös eläimet ovat lähellä Helin sydäntä, joten kissojen ja koirien hoito ja ulkoilutus onnistuu muiden kotitöiden ohella.

Heli kertoo mielellään lisää itsestään ja työskentelystään Kotiavut-yrittäjänä. Hänen kanssaan voi sopia yhdessä juuri sinulle tai omaisellesi sopivan kotiapumallin.

Lähetä meille viesti tai kysymys

Olemme sinuun yhteydessä mahdollisimman nopeasti.

Lähetä soittopyyntö alueesi yrittäjälle

Alueesi yrittäjä on sinuun seuraavaksi yhteydessä puhelimitse.

Huom. Voit lähettää soittopyynnön yrittäjälle helposti myös luomalla tunnukset palveluun. Rekisteröityminen on helppoa, täytä vain yhteystietosi. Tunnusten luominen ei sido tilaamaan ja emme lähetä suurta määrää markkinointiviestejä.

Tilaa alueesi yrittäjien esittely sähköpostiisi

Lähetämme sinulle sähköpostiin alueesi yrittäjien esittelyt.

Nopeimmin saat tietoa alueesi yrittäjistä luomalla tunnukset palveluun. Rekisteröityminen on helppoa, täytä vain yhteystietosi. Tunnusten luominen ei sido tilaamaan ja emme lähetä suurta määrää markkinointiviestejä.

Tilaa esite