Apua arkisiin askareihin – sovi hoitopaketista yrittäjän kanssa!

joulu 19, 2023 | Uncategorized | 0 Kommenttia

Tampereen Kotiavut-yrittäjä Toni tarjoaa kotitalkkaripalvelua, mikä voi sisältää esim. lumitöitä, haravointia, pensasten/oksien leikkuuta, nurmikonajoa, rännien puhdistusta, hyllyjen kiinnitystä, huonekalujen kokoamista, maalaamista tai tapetointia.

Tonilla on myös vahvaa ruoanlaitto-osaamista ja tekeepä hän myös kotisiivouksia. Tarvittaessa siis kaikki samassa ”paketissa”.

Voit sopia Tonin kanssa hoitopaketista, esim. kauden lumitöihin. Hoitopaketin avulla voit tehdä yrittäjän kanssa joustavan tilauksen kotisi arjen askareista. Käytänössä sinulle lisätään alustavia varauksia esimerkiksi kerran viikossa. Jokainen yksitäinen varaus vahvistetaan ja maksetaan erikseen. Voit siirtää tai perua yksitäisen varauksen yrittäjän kanssa sopimalla.

Lähetä meille viesti tai kysymys

Olemme sinuun yhteydessä mahdollisimman nopeasti.

Lähetä soittopyyntö alueesi yrittäjälle

Alueesi yrittäjä on sinuun seuraavaksi yhteydessä puhelimitse.

Huom. Voit lähettää soittopyynnön yrittäjälle helposti myös luomalla tunnukset palveluun. Rekisteröityminen on helppoa, täytä vain yhteystietosi. Tunnusten luominen ei sido tilaamaan ja emme lähetä suurta määrää markkinointiviestejä.

Tilaa alueesi yrittäjien esittely sähköpostiisi

Lähetämme sinulle sähköpostiin alueesi yrittäjien esittelyt.

Nopeimmin saat tietoa alueesi yrittäjistä luomalla tunnukset palveluun. Rekisteröityminen on helppoa, täytä vain yhteystietosi. Tunnusten luominen ei sido tilaamaan ja emme lähetä suurta määrää markkinointiviestejä.

Tilaa esite