Siivous Kankaanpää

Tilaa siivous Kankaanpäässä
Ninalta tai Kristalta

Kotiavut Kankaanpää

Siivous ja kotipalvelu Kankaanpää

Siivous Kankaanpäässä luotettavasti ja edullisesti. Tutustu kotisiivoojaan ja yrittäjään ja tilaa siivous Kankaanpääässä. Voit tilata kotiisi siivousta ja muuta kotipalvelua.

Kotisiivoojana toimii Nina ja Krista. Yrittäjänä toimii Marko. Kun kirjaudut palveluun, löydät Ninan ja Kristan esittelyn ja vapaat ajat. Voit myös jättää helposti soittopyynnön. Varaaminen onnistuu helposti ja turvallisesti. Käytössäsi on monia maksutapoja, kuten verkkopankki, maksukortti tai MobilePay.

Siivous- ja kotipalvelun hinta Kankaanpäässä alkaen 35 €/h eli kotitalousvähennyksen jälkeen 14 €/h. Palveluiden hinnat voivat vaihdella eri yrittäjien kesken.

Voit kertoa tarkemmat ohjeet kotisiivoojalle, kun hän tulee ensimmäistä kertaa paikalle. Voit myös lähettää yhteydenottopyynnön ja keskustella puhelimitse etukäteen palvelutarpeistasi. Saat lisätietoa myös lähettämällä sähköpostia osoitteeseen [email protected]

Tutustu Kotiavut.fi -esitteeseen, josta löydät ohjeet palvelun käyttöön.

 

Palvelut Ylöjärvellä

  • Kotisiivous, tuntihinta 35€/h
  • Kotisiivous + välineet, tuntihinta 39€/h
  • Ikkunanpesu, tuntihinta 39€/h
  • Kotitalkkaripalvelu 47 €/h

Yrittäjät Ylöjärvellä

Kotisiivojana toimii Nina ja Krista. Yrittäjänä toimii Marko.  Kirjautumalla palveluun, voit nähdä Ninan ja Kristan tiedot, valokuvan ja esittelyn ja tilausehdot. Palveluun kirjautuminen ei edellytä tilaamista.

Hinta alk.

35€/h

Palveluiden hinta kotitalousvähennyksen jälkeen 14 €/h. Asiakkaalta ei veloiteta muita kuluja.

Asiakastyytyväisyys

Kaikki yrittäjäarvostelut 

Kaikki arvostelut

4,7/5

Lähetä yrittäjälle soittopyyntö

Voit helposti lähettää yrittäjälle yhteydenottopyynnön ja varauskyselyn. Voit keskustella yrittäjän kanssa puhelimitse etukäteen palvelutarpeistasi. Tämän jälkeen voit tehdä palvelussa haluamasi varauksen.

  • Kirjaudu ja valitse oma alueesi
  • Valitse Varauskysely ja yhteydenottopyyntö
  • Tutustu yrittäjän esittelyyn 
  • Lähetä yhteydenottopyyntö yrittäjälle

Toimintamalli lyhyesti

Siivous- ja kotipalvelut voivat sisältää toiveesi mukaan eri työtehtäviä ja luonnollisesti tilatun työn kesto ja asunnon koko vaikuttavat siihen, miten paljon työtehtäviä ehtii toteuttaa.

Asiakas maksaa palvelun yrittäjälle varausta tehdessään, käytössäsi on useita maksutapoja kuten verkkopankki ja maksukortti. Maksun jälkeen sinulle toimitetaan sähköpostiin kuitti varauksesta ja yrittäjän tilausehdot. Asiakas voi varata myös toistuvan palvelun eli tehdä säännöllisen varauksen. Tällöin yrittäjän varauskalenteriin tehdään useita varauksia ja jokainen yksittäinen varaus vahvistetaan erikseen. Toistuvassa palvelussa yksittäinen varaus veloitetaan asiakkaan maksukortilta varausta edeltävänä päivänä.

Siivous- ja kotipalvelun tuntihinta on edullinen ja asiakkaalta ei veloiteta muita kuluja. Voit vähentää palvelun hinnasta osan verotuksessasi kotitalousvähennyksenä. Voit tilata siivous- ja kotipalvelua myös vanhempiesi, isovanhempiesi tai appivanhempiesi kotiin ja saada myös siitä kotitalousvähennyksen.

Ajankohtaista

Ei tuloksia

Hakemaasi sivua ei löytynyt. Yritä muuttaa hakuasi, tai käytä yläpuolella olevaa navigointia löytääksesi kirjoituksen.

Lähetä meille viesti tai kysymys

Olemme sinuun yhteydessä mahdollisimman nopeasti.

Lähetä soittopyyntö alueesi yrittäjälle

Alueesi yrittäjä on sinuun seuraavaksi yhteydessä puhelimitse.

Huom. Voit lähettää yhteydenottopyynnön ja varauskyselyn yrittäjälle helposti myös luomalla tunnukset ja kirjautumalla palveluun.

Tilaa alueesi yrittäjien esittely sähköpostiisi

Lähetämme sinulle sähköpostiin alueesi yrittäjien esittelyt. Voit tämän jälkeen halutessasi lähettää myös soittopyynnön yrittäjälle.

Löydät oman alueesi yrittäjien esittelyt myös luomalla tunnukset palveluun.

Tilaa esite